Wij zijn geopend. Alle inkoop wordt zoals gebruikelijk behandeld. Langsbrengen is momenteel helaas niet mogelijk. Lees hier meer info m.b.t. het coronavirus.

Staat jouw product er niet tussen?

We streven ernaar een zo compleet mogelijke database te hebben van alle producten voor de retro Nintendo consoles. Het kan natuurlijk gebeuren dat er toch bepaalde producten zijn die ontbreken. In dat geval kun je de producten toch vaak aan ons kwijt.

Mogelijkheden:

Als het product dat je wilt verkopen aan deze voorwaarden voldoet, maar je kunt het niet terugvinden op de website, kun je 2 dingen doen.

  1. Voeg het wildcard product toe aan je Paklijst en vul een beschrijving in. Wij bepalen bij ontvangst het bedrag dat we je voor het product kunnen geven en stellen dit aan jou voor. Ga je akkoord, dan tellen we dat bedrag op bij het totaal. Doe je het liever niet? Dan sturen wij het product gewoon terug!
  2. Wil je meer zekerheid van tevoren? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Laat ons weten welk product ontbreekt en we voegen het zo snel mogelijk toe.