Wij zijn geopend. Alle inkoop wordt zoals gebruikelijk behandeld. Langsbrengen is momenteel helaas niet mogelijk. Lees hier meer info m.b.t. het coronavirus.

Golden Coins, hoe zit dat?

Behalve met Euro's, kun je in onze winkels ook afrekenen met Golden Coins. De Golden Coin is een knipoog naar een van de oudste currencies in de gaming wereld, de Coins in het mushroom kingdom van Mario.

Wat is een Golden Coin waard?

Omgerekend in Euro's: 100 Golden Coins = 1 Euro.

Daarnaast hebben we soms speciale acties waarbij je alleen met Golden Coins kunt afrekenen.

Golden Coins Verdienen

Je kunt Golden Coins op de volgende manieren verdienen:

  • Verkoop je oude games op PlaystationVerkopen.nl of NintendoVerkopen.nl. Bij het afrekenen kun je kiezen voor uitbetaling in Euro's of Golden Coins. Als je kiest voor Golden Coins krijg je een flinke bonus.
  • Schrijf een artikel voor op onze website, waarin je een relevant onderwerp behandelt voor retro gamers (Nintendo of Playstation). Zie bijvoorbeeld de handleidingen op Reparaties & Handleidingen of deze uitgebreide product review. Het aantal Golden Coins dat je hiermee verdient hangt af van de kwaliteit van je artikel. Je moet denken aan 200-1000 Coins. Stuur je artikel op per mail. Pro Tip: Schrijf je artikel direct in HTML met behulp van deze online editor.

Golden Coins Uitgeven

Je kunt je Golden Coins uitgeven op RetroNintendoKopen.nl en op RetroPlaystationKopen.nl.

Ze zijn te gebruiken op het gehele assortiment, er is geen minimumbesteding, en werken ook gewoon in combinatie met andere kortingsacties. Het enige waar ze niet op gelden is eventuele verzendkosten.

Je kunt je huidige saldo aan Golden Coins terugvinden op je account pagina.

Op RetroPlaystationKopen.nl worden je Golden Coins automatisch verrekend in je winkelmandje (als je ingelogd bent). Als je je Golden Coins uit wilt geven op RetroNintendoKopen.nl, kun je het beste even contact met ons opnemen, dan zetten we de Coins over op die website.