Xbox One verkopen

Ben je van plan om jouw Xbox One te verkopen? Zit je misschien te denken aan een upgrade naar de nieuwste Xbox of heb je gewoon geen tijd meer om regelmatig op je Xbox One te spelen? Door je Xbox One te verkopen krijg jij een mooi bedrag op je rekening overgemaakt en kunnen wij iemand anders blij maken met een gebruikte console. Wie zijn wij? Wij zijn een stel echte fanatieke gamers die het zonde vinden om games en consoles ongebruikt in de kast te laten staan. Via XboxVerkopen.nl stellen we jou in staat om je Xbox One S te verkopen (je Xbox One X verkopen kan natuurlijk ook) voor vaste, eerlijke prijzen. Geen gedoe zoals op Marktplaats. Je verkoopt jouw Xbox direct aan ons, wij knappen deze op en verkopen de console weer door. Wil je jouw Xbox One op een veilige manier verkopen? Verkoop je Xbox One dan via XboxVerkopen.nl.

Juist nu de Xbox Series net uit is, is dit het uitgelezen moment om je oude Xbox One te verkopen. De prijs zal nu namelijk snel gaan dalen.


Jouw Xbox One spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je Xbox One op?

Checken wat jouw Xbox One spullen opleveren? Zoek mijn Xbox One producten 💰Jouw Xbox One direct verkopen

De Xbox One is, gezien de release in 2013, alweer heel wat jaartjes oud. De ontwikkelingen op het gebied van processor- en grafische rekenkracht volgen elkaar hard op en daardoor is een eerste generatie Xbox One ondertussen alweer behoorlijk verouderd. Zelfs de Xbox One S en Xbox One X uit respectievelijk 2015 en 2017, vallen in het niet bij de specs van de next-gen consoles. Dat je jouw Xbox One X wilt verkopen is dan ook niet zo heel vreemd. Wat we ook goed begrijpen, is dat je het prettiger vindt om je Xbox One aan een winkel te verkopen. Handelen met particulieren brengt altijd onzekerheid en wantrouwen mee. Wij hebben ons verkoopproces zo ingericht dat je snel en eenvoudig jouw Xbox One kunt verkopen, zonder je af te moeten vragen hoeveel geld je uiteindelijk ontvangt en hoelang het gaat duren voor je het geld op je rekening binnen hebt.

Xbox One spellen verkopen

Naast je console kun je bij ons ook je Xbox One spellen verkopen. In slechts vier eenvoudige stappen verkoop je al jouw spullen via onze website. Selecteer jouw games en console in het handige overzicht en voeg deze toe aan de verkooplijst. Je ziet direct welk bedrag je voor jouw spullen ontvangt. Vul je gegevens in, zodat we je een bevestigingsmail kunnen sturen en het geld naar jouw rekening over kunnen maken. Via ons krijg je een verzendlabel van PostNL, het pakket breng je zelf naar een PostNL-punt in de buurt. Binnen drie werkdagen ontvang je het geld op je rekening. Je Xbox One spellen verkopen gaat nergens zo eenvoudig als bij XboxVerkopen.nl.

Verkoop binnen tien minuten via XboxVerkopen.nl

Wil je jouw Xbox One snel verkopen? Via onze website kun je dit binnen tien minuten regelen. Bekijk snel of jouw Xbox One games er ook bijstaan. Is dit niet het geval, dan kun je ze alsnog toevoegen als Wildcard. Wij bekijken bij het ontvangen van je spullen dan welke prijs we betalen. Vind je ons aanbod te laag? Dan sturen we deze game(s) kosteloos terug. Wil je meer weten over onze werkwijze en staat jouw vraag niet in onze FAQ? Neem dan gerust even contact met ons op, we nemen graag de tijd voor je.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock