Xbox 360 verkopen

Wil je jouw Xbox 360 verkopen via een betrouwbare website? Heb je nog een van deze fraaie consoles in de kast staan en kijk je er eigenlijk niet meer naar om. Zonde van de Xbox, zonde van de kastruimte en zonde van je portemonnee, als je het ons vraagt. Bij XboxVerkopen.nl kun je jouw Xbox 360 verkopen zonder gedoe. Je profiteert direct van onze vaste, eerlijke prijzen en een supersnelle afhandeling. Verkoop je wel eens iets via Marktplaats en ben je het zat om te wachten op serieuze biedingen, kopers die niet op komen dagen of constant te moeten twijfelen of iemand wel betrouwbaar is? Bij XboxVerkopen.nl verkoop je jouw Xbox 360 direct aan ons. Wil je profiteren van onze prettige service? Verkoop jouw Xbox 360 dan vandaag nog!


Jouw Xbox 360 spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je Xbox 360 op?

Checken wat jouw Xbox 360 spullen opleveren? Zoek mijn Xbox 360 producten 💰Xbox 360 verkopen via XboxVerkopen.nl

De Xbox 360 is tot op heden veruit de meest succesvolle Xbox gebleken. Met bijna 85 miljoen verkochte exemplaren wist de tweede console van Microsoft enorme tegenstand te bieden aan de tegenhangers van Sony. De Xbox 360 is meer dan een alleen een gaming console. Maar tegenwoordig zijn er veel meer apparaten die dezelfde uitgebreide functionaliteiten hebben en die dat ook nog eens een stuk beter kunnen uitvoeren. Hierdoor is jouw Xbox 360 waarschijnlijk ook in de kast verdwenen. Bij XboxVerkopen.nl doen we er alles aan om oude consoles, games en toebehoren uit de kasten en van zolder te krijgen, zodat we anderen weer blij kunnen maken met een fraaie console. Daarom kun je bij ons je Xbox 360 verkopen zonder gedoe. Je verkoopt je console rechtstreeks aan ons. Wij controleren deze en knappen de Xbox op als het nodig is, voordat we deze verkopen.

Jouw Xbox 360 spellen verkopen zonder gedoe

Naast je console kun je ook je Xbox 360 spellen verkopen via onze website. We hebben alle producten in een handig overzicht staan, zodat je alleen maar de juiste games, console en controller hoeft te selecteren. Per item geef je vervolgens aan in welke staat deze verkeerd en of je nog originele toebehoren, zoals een handleiding of verpakking, hebt. Je ziet direct hoe dit de prijs beïnvloed, het enige dat je nog rest is op de verkoopbutton klikken. Je Xbox 360 games verkopen via XboxVerkopen.nl is dan ook een fluitje van een cent. Binnen tien minuten heb jij alles ingevuld en staat jouw pakket klaar om te verzenden. Het verzendlabel krijg je van ons, wanneer we jouw spullen gecontroleerd hebben trekken we de verzendkosten van €3,95 van het totaalbedrag af.

Verkoop je spullen via XboxVerkopen.nl

Wil je jouw Xbox 360 verkopen zonder gedoe? Via XboxVerkopen.nl ontvang je het geld binnen drie werkdagen op je rekening. We zijn graag eerlijk en duidelijk over hoe wij te werk gaan. Heb je naar aanleiding van dit artikel toch nog vragen over wat wij doen, of hoe jij jouw Xbox 360 kunt verkopen? Bekijk onze FAQ dan even, hier vind je de antwoorden op alle veelgestelde vragen. Kom je er toch niet helemaal aan uit, of wil je gewoon graag even onze stem horen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen.


verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock