Wanneer kies je voor Als Nieuw, Goed, of Acceptabel

De condities waar je uit kunt kiezen voor de producten die je aan ons gaat verkopen zijn GoedAcceptabel en Als Nieuw. Het liefste wil je natuurlijk dat als wij het gaan controleren, dat wij het helemaal met je eens zijn over welke staat het product heeft.

Het beste is dan ook dat je het product even goed nakijkt zodat je niet tegenover verassingen hoeft te komen staan.

Als Nieuw

Het product kan als nieuw verkocht worden. Er zijn geen enkele gebruikssporen zichtbaar.

Slechts een klein deel van de producten wordt beoordeeld als Als Nieuw.

Goed

Het product is in nette staat en functioneert perfect. Lichte verkleuringen, krasjes en gebruikssporen zijn toegestaan. Bij cartridge games is het van belang dat het label nog helemaal intact is, CDs mogen alleen lichte krasjes hebben.

Ongeveer 50% van de producten wordt beoordeeld als Goed.

Acceptabel

Het product heeft serieuze gebruikssporen, maar functioneert nog goed. Voorbeelden hiervan zijn diepere krassen in de console, verkleuringen van consoles en cartridges, lichte labelschade, lichte krasjes op het scherm, viezigheid, etc. Richtlijn is dat het product met wat schoonmaakliefde en reserve-onderdelen weer helemaal netjes te krijgen is.

Ongeveer 40% van de producten wordt beoordeeld als Acceptabel.

Niet Acceptabel

Soms heeft een product dermate veel gebruiksschade dat we deze niet kunnen innemen of er slechts een lage vergoeding voor kunnen geven. Twijfel? Vul het gewoon in als Acceptabel - dan zien we het bij de beoordeling.


verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock